zondag 22 mei 2011

Sandwich met aardbei en krab.

Gister zat ik wat te surfen op het wereldwijde. Een post van Marc trok mijn aandacht. Wat hij kan bouwen kan ik ook! Vandaar deze (soort van re)post.
Koop de lekkerste aardbeien die je kunt vinden. Verder heb je alleen surimi sticks, een mooi brood (boule beurre van AH bijvoorbeeld), wat rucola en wat mayo nodig.
Snijdt twee lekkere plakken brood af, doe er een van onder de grill (niet vergeten!!). Op de ander verdeel je drie sticks surimi, rucola en wat aardbeien. Maal er wat zwarte peper over. aan de onderkant van de gegrillde plak smeer je lekker mayonaise (niet teveel, gewoon lekker), leg wat rucola erop. Broodje erop en smullen maar!!

Nog even dit over rucola: bij verschillende tuincentra zijn kleine stekkies rucola te koop. Moet je gewoon eens doen! In de tuin zetten of in een pot. Na een week of drie kan je de "krop" rucola eten. en geloof mij de smaak is vele, vele malen beter dan die meuk uit de buurtsuper.

2 opmerkingen:

  1. Briljant!! dat plantje ga ik zeker ff scoren bij de lokale tuinboer...
    Brood is idd erg lekker.. volgende keer zeker onder de grill leggen.... wat wel een must is, is de balsamico....drupje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk trouwens dat je mijn laatste post ook zeker gaat maken...;-) Tortilla Espanola !!

    BeantwoordenVerwijderen