BBQ is leuk, zeker weten, maar koken op de fry-top ook. Een soort van binnen barbecue en bij windkracht 7-8 een stuk minder onrustig.
Vandaag een ruime sortering groenten op het programma. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren.. Aubergine voor Laura, courgette voor Mar en witlof voor Jantje. Wat Italiaanse kruiden op de aubergine en courgette, fijngehakt teentje knoflook en fry-toppen maar.
Daarna alles even warm houden in de oven. Bij de Keurslager in Het Paradijs een paar “Varkenshaas op stok” en gemarineerde hertbiefstukjes gekocht. Tsja, wat doe je daar mee? Bakken natuurlijk!!!
Ondertussen een sausje gemaakt van kookroom met Magor, met in stukjes gesneden peer (ook ff op de fry-top gebakken). Dit gaat strax over de verse tagliatelli. En dan is het gewoon klaar, beetje peper uit de molen en smullen maar.
WoW klinkt goed en ziet er fantastisch uit!! Hert is erg mooi rose/medium.
BeantwoordenVerwijderenChicken gewoon buiten op de Webert gedaan...deze kip vloog niet meer;-)