zondag 3 oktober 2010

The Whisky Kitchen (I)

Dat is de titel van een kookboek die ik van Marjolein gekregen heb nadat ze een weekje in Glasgow was geweest. Tijdje heeft het op de boekenplank gelegen. Tot gisteren. Ik zou zaterdag koken. En ja, zeg nou eerlijk. Met dit rare weer, wat kies je dan? Juist! Mooie recepten met WHISKY!

Gekozen voor: Vijgen (jaja, ze zijn er nog!) met San Daniele Parmaham, blue cheese (in dit geval Spaanse Cabrales) en Maccalan Speyside Malt







en Sockeye Zalm (van Marqt) met bacon, ui en 10 year old Glencoyne (ook een Speyside whisky).




3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit... toevallig had ik vandaag ook een dingetje met whisky..op de grill uiteraard,laatste mooie dag denk ik zo...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ¡Queso de Cabrales! Echo de menos a mi queridas Asturias.
    Juanito

    BeantwoordenVerwijderen