zondag 12 september 2010

Vis met Korst

Na een dag hard werken is het altijd leuk om je te ontspannen in de keuken. Koken is geweldig en als je dan ook nog een goed recept hebt is het gewoon genieten. Vandaag vis, het is tenslotte vrijdag visdag. Het recept komt uit het tijdschrift Delicious, die van oktober 2010.
Visfilet met krokante korst van zongedroogde tomaat. Je hebt nodig voor 4 witvisfilets (wij hadden zeewolf), 8 zongedroogde tomaatjes, vers broodkruim (zo'n 3 sneetjes witbrood), 20 gram geraspte Parmezaanse kaas, 50 gram peterselie (fijngesneden), 1 uitgeperst teentje knoflook. Hiervan maak je een mengsel met behulp van een keukenmachine. Het mengsel kun je iets vochtig maken met de olie van de tomaatjes. Hiermee bedek je de witvis. De vis gaat in de oven voor 10 minuten op 180 graden. Dit serveer je met citroenmayonaise, sperzieboontjes en aardappelpuree. Wij hebben gesmuld.

1 opmerking: