zondag 22 augustus 2010

Weekend in Amsterdam

Dit weekend hebben we Nancy haar flatje in Amsterdam mogen lenen. Uit in eigen stad. Ronduit geweldig! Het was natuurlijk stinkend druk met alle ge-Sail-lige bezoekers. Ondanks dat hebben we toch nog erg lekker kunnen eten. Zaterdagavond bij de eetcafe Koevoet met Paul en Marijke. Zuiver Italiaans in een bijzondere locatie. Tsjek de website (http://www.diningcity.nl/koevoet/nl/index.html) voor het monumentale interieur.
Vrijdagavond bij Pont 13 (http://www.pont13.nl/) aan de voormalige Houthavens. Zeer leuke locatie, op het buitendek gezeten met een prachtig uitzicht op de Houthavens en later op het vuurwerk van Sail.


Zaterdag ook nog gelunched bij Fa Pekelharing in de van Woustraat (http://pekelhaaring.nl/). Glaasje wit met een broodje. En wat voor broodje! Mar had geroosterde pompoen op gesmolten Taleggio-kaas. Mjummie..


Ik had gekozen voor huisgemaakte chorizo. Nou denk je..mwah. Dat was zeker niet het geval, wat maken die gasten er wat moois van zeg! Twee kleine, kort gebakken worstjes op een bed van rucola en gebakken paprika, ruim voorzien van olijfolie. Megasmullen op een zaterdagmiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten